19 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

Prezentare candidați PSD Călărași, pentru alegerile Parlamentare

Vineri 06 noiembrie 2020, în cadrul conferinței de presă, președintele interimar al organizație județene PSD Călărași Vasile Iliuță, a prezentat echipa pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Pentru Senat, pe primul loc este Cionoiu Nicușor – om de afaceri din Călărași, locul 2 este ocupat de Mușat Liviu – director ADR Sud Muntenia, iar pe locul 3 este Diaconu Corina – profesor.

Pentru Camera Deputaților, pe primul loc este Coarnă Dumitru – președinte Sindicatul National al Politiștilor și Personalului Contractual din România, locul 2 este ocupat de Bîrcă Constantin – fost director general APIA, pe locul 3 se află Sefer Cristi – deputat, locul 4 Vrăjitoru Sorin – deputat, locul 5 Munteanu Laura – profesor, iar pe locul 5 Gruită Darie – doctor.

„Obiectivul nostru principal este să REPORNIM CĂLĂRAȘIUL, să punem în practică toate proiectele noastre mari, iar pentru a le realiza avem nevoie de legi bune, de atragerea de bani europeni și de un parteneriat cu Guvernul României. Aceasta este echipa care va reprezenta așa cum se cuvine, în anii următori, județul Călărași în Parlament”