29 martie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

138 de sancțiuni, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Peste 1.800 de persoane legitimate, 203 societăți comerciale și 413 mijloace de transport verificate în ultimele 24 de ore, pentru prevenirea răspândirii și limitarea infectării cu noul coronavirus, în județul Călărași.

Polițiștii au continuat acțiunile în sistem integrat, în zonele publice aglomerate, în trafic, precum și în mijloacele de transport și cele de transport în comun, pentru verificarea respectării prevederilor legale și a măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii răspândirii Covid-19.

În cadrul acțiunilor desfășurate în ultimele 24 de ore, echipele mixte au acționat integrat, au legitimat 1.832 de persoane și au verificat respectarea prevederilor legale dispuse în contextul stării de alertă și a măsurilor sanitare în 203 societăți comerciale și 413 mijloace de transport, din care 197 de mijloace de transport public în comun.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 157 sancțiuni contravenționale, 138 fiind pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Acțiunile vor continua în sistem integrat și în perioada următoare în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială, precum și a prevenirii și limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2.