20 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

Constantin Bârcă deputat Psd Călărași, nu crede în Planul Național de Redresare și Reziliență

În martie 2021 Guvernul României a pus în dezbatere publică, Planul Național de Redresare și Reziliență care cuprinde 154 pagini.

Prezent într-o conferință de presă, deputatul PSD Constantin BÂRCĂ, a declarat că nu crede în acest plan, document transmis către Comisia Europenă în a 4-a variantă.

Ca și bani pentru proiectele care urmează și care au fost promise de colegii noștri din PNL și cei din USR Plus, vedem că nu sunt. Din discuțiile oficiale și neoficiale rezultă că nu sunt bani suficienți, nu sunt chiar deloc în bugetul statului, drept pentru care s-au erijat în a le arunca în față acest renumit Plan Național de Redresare și Reziliență, care vreau să vă spun că la momentul acesta se află la varianta a patra, zilele trecute a fost trimisă varianta a patra la Comisia Europeană pentru a fi aprobat. Așadar mai avem mult de așteptat până a fi aprobatt sperăm în cele din urmă această variantă și banii până la urmă om vedea cum și prin ce ministere să ajungă prin proiecte în județele României.

Constantin Bârcă deputat Psd Călărași