26 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

Primarul Marius DULCE, le mulțumește consilierilor locali

Prezent într-o conferință de presă la sediul partidului, primarul Marius DULCE, le-a mulțumit consilierilor locali că au votat bugetul municipiului Călărași în unanimitate.

„Luni am votat bugetul municipiului Călărași și pe această cale vreau să mulțumesc consilierilor locali, pentru că în final după ce anumite capitole sau abținut au respins, au votat bugetul în unanimitate.

Acest fapt este unul bun, este un fapt care duce la bunăstarea cetățenilor, este un buget pe care l-am conceput așa cum am promis în campanie electorală, în care la bază ne-a interesat infrastructură rutieră și pietonală și se vede că lucrăm în fiecare zi suntem pe teren și avansăm cu lucrările și în curând o să terminăm și strada Zefirului și strada Luceafărului, cred că până în luna iunie terminăm primul tronson din strada Plevna până la Slobozia sau Pompieri.

În al doilea rând ne-a interesat să modernizăm toate locurile de joacă cel puțin cele vizibile și care au aparatura de joacă în stare bună, vom aloca cred că anul ăsta vom ajunge până la un milion de lei, iar restul vom merge pe zonele în care implementăm proiectele europene în care avem foarte multe lucrări complementare înainte de a ajunge și a implementat proiectele europene, drept pentru care sumele sunt îndreptate în zonele respective.

Nu am uitat pe nimeni, din contră lucrăm pentru a avea costuri mai mici cu cei de la Pavaje Spații Verzi în care ne-am am propus să terminăm și cartierul Ceremag și cartierul Farfuria, în funcție de timp și de alocările financiare, pentru că așteptăm și alocările financiare de la guvern.

 Așa cum a-ți auzit PNRR care ne-a spus să pregătim anumite fișe de a dezvolta orașul pe acest program, tot se plimbă de la un minister la altul și nu știm cumva se va derula. Noi așteptăm să se stabilizeze guvernul, că vedeți că avem o problemă guvernamentală în acest moment și nimeni nu mai ia decizii, dar sperăm că totul se va termina bine și vom primi finanțările care au fost promise, drept pentru care încă o dată sunt încrezător că împreună cu consilierul locali că au demonstrat că au votat bugetul vom face tot ce stăm puțin să facem cât mai bine în Călărași, cât mai repede tot ce ne-am propus”

Marius DULCE – primarul Municipiului Călărași