28 martie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU AGRESIUNE SEXUALĂ

La data de 20 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au reținut un bărbat bănuit de infracțiunea de agresiune sexuală.

În data de 19 iunie a.c., în jurul orei 21:35, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie, de 29 de ani, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că a fost pipăită de un bărbat.

Din verificările efectuate, a reieșit că, la data de 19 iunie a.c., în jurul orei 21:30, apelanta, în timp ce se afla pe o scară de bloc din municipiul Călărași, ar fi fost ajunsă din urmă de un bărbat, care ar fi luat-o în brațe, ar fi pipăit-o, după care ar fi încercat să o sărute, moment în care aceasta ar fi început să țipe, iar agresorul ar fi fugit.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, barbatul a fost identificat și a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „agresiune sexuală”.

Astăzi, 20 iunie a.c., față de bărbat, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, cu propunere de arestare preventivă.