19 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE

La data de 23 iunie a.c., polițiștii Secției 1 Post Poliție Modelu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au reținut un bărbat bănuit de infracțiunea de violență în familie.

În data de 23 iunie a.c., în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au fost sesizați prin plângere de către o femeie, de 45 de ani, din comuna Modelu, județul Călărași, cu privire la faptul că soțul acesteia ar fi agresat-o fizic în data de 21 iunie a.c..

În fapt, la data de 21 iunie a.c., în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul unei discuții în contradictoriu cu soțul, femeia ar fi fost agresată fizic de acesta.

Femeia a fost condusă la Serviciul de Medicină Legală Călărași, ocazie cu care s-a stabilit că leziunile traumatice provocate, necesită 5-6 zile de îngrijiri medicale.

Persoana vătămată nu a dorit emiterea ordinului de protecție provizoriu.

Astăzi, 23 iunie a.c., față de bărbat, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca la data de 24 iunie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, cu propunere de arestare preventivă.