29 martie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE OPERAȚIUNI CU PRODUSE SUSCEPTIBILE DE A AVEA EFECTE PSIHOACTIVE

La data de 12 iulie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Călărași și Ialomița,  împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- B.T. Călărași, au efectuat 5 percheziții, la domiciliile unor persoane bănuite de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna aprilie 2021, trei persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 41 de ani, ar fi procurat și ar fi comercializat substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, în județul Constanța, către diverși consumatori.

În urma perchezițiilor, polițiștii au indisponibilizat 38 de doze de cocaină, 305 pliculețe cu substanțe cu efect psihoactiv, un cântar electronic de precizie, un grinder, 2.200 de lei și 4 telefoane mobile.

3 persoane au fost reținute, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Față de alte 2 persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.  La activități au participat și jandarmi din Călărași și Constanța