16 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

DOSAR PENAL PENTRU CONDUCEREA UNUI VEHICUL SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Budești, împreună cu cei din cadrul postului de poliție Crivăț, au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băturilor alcoolice.

La data de  25 august a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii au fost sesizați prin 112 de o persoană din orașul Budești, județul Călărași, cu privire la faptul că un bărbat circulă pe DJ 301 sub influența băuturilor alcoolice și se îndreaptă spre comuna Vasilați, județul Călărași.

În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la locul indicat și au oprit pentru control autoturismul descris de apelant, care era condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani din comuna Găneasa, județul Ilfov.

La testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, a rezultat o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” și i-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioadă nedeterminată, până la soluționarea cauzei.