25 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI PENTRU LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE, VIOLARE DE DOMICILIU ȘI TÂLHĂRIE CALIFICATĂ

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași cercetează două persoane pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și tâlhărie calificată.

La data de 06 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Dor Mărunt, județul Călărași, cu privire la faptul că a fost agresat fizic.

În fapt, în jurul orei 21:30, persoana vătămată s-a întâlnit cu fosta concubină la un magazin din localitatea și a invitat-o pe aceasta domiciliul său, ulterior în locuință a pătruns actualul concubin, care l-a lovit cu pumnii în zona feței.

Totodată, înainte să parasească locuința, femeia ar fi sustras o sumă de bani și un pachet de tigări.

La data de 08 noiembrie a.c., ca urmare a probatoriului administrat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și violare de domiciliu, iar femeia sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară cu propunere de luare a unei măsuri preventive.