28 martie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

683 DE SANCȚIUNI CONTRAVENȚIONALE ÎN VALOARE DE 260 000 APLICATE DE POLIȚIȘTI ĂN MINIVACANDA DE 1 DECEMBRIE

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au fost la datorie, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pe toată perioada minivacanței, astfel încât întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de aceste zile.  

În perioada 27 noiembrie – 1 decembrie a.c.,peste 600 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Polițiștii au intervenit la 264 de solicitări venite din partea cetățenilor, majoritatea prin intermediul serviciului 112 și au efectuat 84 de acțiuni.

În urma activităților, au fost constatate 49 de infracțiuni, 5 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 4 măsuri preventive.

De asemenea, polițiștii au intervenit și au aplicat 683 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 260.000 de lei.

Totodată, polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 6 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 34 de permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare.