20 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

A FOST SEMNAT CONTRACTUL DE PROIECTARE ŞI EXECUŢIE LUCRĂRI ÎN CADRUL PROIECTULUI PRIVIND AMENAJAREA UNEI REŢELE DE PISTE DE BICICLETE ÎN ZONA DE SUD A MUNICIPIULUI

La sediul Primăriei Municipiului Călăraşi, primarul Marius Dulce şi reprezentantul constructorului au semnat contractul de proiectare şi execuţie lucrări în cadrul proiectului „Promovarea utlizării mijloacelor alternative de mobilitate şi a intermodalităţii în Municipiul Călăraşi prin amenajarea unei reţele de piste de biciclete”, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 4 Sprijinirea dezvoltării urbane durabile.

Proiectul implică amenajarea unei piste de biciclete în lungime totală de 3.176,14 metri şi o suprafaţă de 8.055 mp.

Durata contractului este de 13 luni din momentul semnării contractului mai sus menţionat din care maxim 3 luni, proiectare şi respectiv 10 luni, execuţia propriu – zisă a lucrărilor.

„Astăzi am făcut un pas major în implementarea acestui proiect care înseamnă amenajarea unei reţele de piste de biciclete în partea de sud a municipiului nostru prin semnarea contractului de proiectare şi execuţie lucrări. Suntem în grafic. Din acest moment o să înceapă proiectarea pentru care avem la dispoziţie maxim 3 luni.
Sper să dureze mai puţin ca să ne rămână mai mult timp pentru execuţie.

Durata contractului este de 13 luni. Cu certitudine vom duce acest proiect la bun sfârşit.”

a declarat primarul Marius Dulce.