19 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

DGASPC CĂLĂRAȘI ÎȘI PREMIAZĂ TINERII

DGASPC Călărași a oferit cu ajutorul sponsorilor, două premii de stimulare în bani, în valoare de câte 1 000 lei fiecare, pentru două tinere rezidente care își continuă studiile în învățământul universitar de stat, apreciindu-le astfel meritele și dorințele de autodepășire.

„Considerând că munca, sârguința, efortul, dar și greutățile pe care le întâmpină tinerii aflați în procesul de tranziție de la viața instituțională la cea independentă trebuie susținute, iar rezultatele bune trebuie răsplătite, domnul Ovidiu Geambașu ni se alătură necondiționat în efortul nostru de a stimula tinerii merituoși, nefiind la prima acțiune de sponsorizare pentru instituția noastră”.

Dumitru Iuliana – rezidentă în cadrul Complexului de Servicii Sociale Perișoru, studentă anul II program master în cadrul Universității Artifex București, Facultatea Administrarea Afacerilor, specializarea Turism-Servicii, și Damian Cristina – rezidentă în cadrul Centrului de Servicii Sociale pentru Copil și Familie SERA Călărași, studentă anul III program licență în cadrul Universității din București, Facultatea Teologie, specializarea Artă sacră, au fost plăcut surprinse și nespus de emoționate în momentul primirii premiilor.

Sponsorului nostru constant nu putem decât să-i mulțumim pentru gestul de mare omenie, pentru generozitatea de care dă dovadă, pentru sufletul mare care cuprinde și problemele noastre! Respect și recunoștință!

Copiilor și tinerilor noștri, mult succes și încredere în evoluția lor!

Conducerea DGASPC Călărași