19 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

AUTOTURISM CĂUTAT DE AUTORITĂȚILE DIN GERMANIA, DESCOPERIT DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ GIURGIUVENI

Autoturism căutat de autoritățile din Germania, descoperit de poliţiştii de frontieră giurgiuveni

Luni, 18 Aprilie 2022

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat un autoturism ce figurează ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autorităţile germane. 

La data de 17.04.2022, în jurul orei 08.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetăţean bulgar, în vârstă de 23 de ani, conducând  o autoutilitară marca Volkswagen, pe a cărei platformă era transportat un autoturism marca AUDI,  model A6, an de fabricaţie 2005.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autoturismul sus-menţionat se afla în atenția autorităților din Germania, figurând ca bun căutat pentru confiscare.

Şoferul autoutilitarei a declarat poliţiştilor că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul respectiv se afla în litigiu, efectuând acest transport, în regim curierat, pentru o cunoştinţă.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „tăinuire la infracțiunea de furt”, iar autoturismul, în valoare de 50.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.