29 martie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

BUNURI CONTRAFĂCUTE, ÎN VALOARE DE PESTE 145.000 LEI, DESCOPERITE ÎN P.T.F GIURGIU

La data de 22.04.2022, în jurul orei 01.00, polițiștii de frontieră giurgiuveni au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, mai multe mijloace de transport.

Cu această ocazie, colegii noștri au descoperit în cala unui autocar, printre bagajele pasagerilor, mai multe pungi din plastic de culoare neagră și gri, ce conțineau 655 de articole vestimentare și  275 perechi de încălțăminte sport,  toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, s-a stabilit faptul că produsele respective aparțineau unui pasager al mijlocului de transport, cetățean turc, în vârstă de 28 ani.

Bunurile sus-menționate, în valoare de peste 145.000 lei, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, se efectuează cercetări față de persoana în cauză, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.