23 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

LECȚIE DE DEZVOLTARE PERSONALĂ, LA MUZEUL MUNICIPAL CĂLĂRAȘI

Vineri, 29 aprilie la ora 15:00, se va desfășura la Muzeul Municipal Călărași o ,,Lecție de dezvoltare personală” susținută de doamna Mariana Trandafir Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM.

Dezvoltarea personală include activități și experiențe care au ca scop final îmbunătățirea stării de conștientizare, de dezvoltare a talentelor și a abilităților personale, îmbunătățirea calității vieții și contribuie la realizarea aspirațiilor și viselor personale.

Cunoscut și sub denumirea de „self help” sau „evoluție personală”, conceptul de dezvoltare personală include și activități formale sau informale pentru a dezvolta în alții roluri precum cel de pedagog, ghid, consilier, manager, coach sau mentor.Perioada adolescenței este stresantă din cauza schimbărilor prin care trec și a alegerilor pe care le fac nu doar tinerii de azi ci din totdeauna. Ideea unei astfel de ,,lecții” vine din dorința unor tineri de a ajuta alți tineri să înțeleagă și să se înțeleagă mai bine.

Scopul unui asemenea demers este acela de a-i provoca pe adolescenți să devină cea mai bună versiune a propriei persoane și a propriei personalități dobândind mulțumirea de sine.

Primul pas în acest demers este acela ca adolescenții să-și poată cunoaște cât mai bine emoțiile, sentimentele și mai ales să conștientizeze lucrurile care se întâmplă în jurul lor.

Astfel, organizatorii de la Clubul Liderii Mileniului Trei Călărași și de la Consiliul Județean al Elevilor Călărași, împreună cu doamna Mariana Trandafir, speaker motivațional, demarează proiectul „Lecție de dezvoltare personală”.

După această întâlnire dorim fiecărui participant să rămână cu frumosul pe care-l pot sădi în sufletul lor, dar și în cel al apropiaților.

Întâlnirea este patronată de Muzeul Municipal Călărași.