24 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

ŞTIU ŞI APLIC – SECURITATEA ŞI SĂNĂTATEA ÎN MUNCĂ SE DEPRINDE DE PE BĂNCILE ŞCOLII

În perioada 13 – 15.05.2022, la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iaşi, s-a desfășurat  etapa națională a concursului „ŞTIU ŞI APLIC – SECURITATEA ŞI SĂNĂTATEA ÎN MUNCĂ SE DEPRINDE DE PE BĂNCILE ŞCOLII”.

Concursul a fost organizat pentru a șaptea oară la nivel naţional, cu scopul de a promova în rândul tineretului disciplina „Securitatea şi sănătatea în muncă”.

Prin specificul său, concursul atrage an de an zeci de participanți, fiind unul dintre evenimentele ce îi pune pe elevi în situații profesionale concrete, ce pot fi întâlnite în viața de zi cu zi.

Inspectoratului Teritorial de Muncă al judeţului Călărași, a fost reprezentat de doi inspectori de muncă, care au făcut parte din comisia de evaluare a concursului, iar din partea Liceului Tehnologic „Ion Ghica” Olteniţa și a Liceului “Alexandru Odobescu” Lehliu Gară, au participat trei echipe câștigătoare ale etapei județene.

Mulţumim pe această cale Inspectoratului Şcolar Judeţean Călărași, unităţilor de învăţământ şi cadrelor didactice implicate, care au fost alături de instituţia noastră în derularea acestui proiect şi transmitem felicitări elevilor participanţi.