20 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

Linii telefonice de consiliere socio-emoțională pentru elevi și părinți

Fiecare inspectorat școlar județean, prin intermediul CJRAE / CMBRAE, pune la dispoziție, zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 8:00-16:00, o linie telefonică de consiliere psihologică pentru elevi și părinți

Specialiștii din cadrul Centrelor Județene de Resurse și Asistență Educațională/Centrul Municipiului București de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE/CMBRAE) vor oferi zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 8:00-16:00, consiliere psihologică pentru elevi și părinți. 

Aceștia vor fi ajutați pentru a gestiona mai ușor o perioadă în care este nevoie de îndrumare, sprijin emoțional și consiliere.

Liniile telefonice și adresele de e-mail alocate în acest sens, la nivelul fiecărui inspectorat școlar/Inspectoratului Școlar al Municipiului București, sunt disponibile mai jos.

Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Călărași oferă, în această perioadă, servicii de consultanță și consiliere psihopedagogică, la telefon 0787.773.555 și e -mail: consiliere.cjraecalarasi2020@gmail.com