18 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

Reținut pentru violență în familie și încălcarea ordinului de protecție provizoriu

Polițiștii  din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Curcani cercetează în stare de reținere un bărbat pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

În seara zilei de 17 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie în vârstă de 35 de ani, din comuna Luica, județul Călărași, cu privire la faptul că soțul a agresat-o fizic.

Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului și în baza acestuia s-a emis ordinul de protecție provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuință.

Ulterior, după emiterea ordinului de protecție, bărbatul a revenit la domiciliul comun unde a provocat scandal, iar peste noapte a dormit într-o camera a locuinței.

Cercetările au fost extinse sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție provizoriu, iar la data de 18 aprilie a.c., acesta a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

Cel în cauză au fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi sesizat parchetul în vederea luării unei măsuri preventive.