26 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

N. CIONOIU: Trăim o criză guvernamentală, o criză politică

Senatorul PSD  Călărași, Nicușor CIONOIU, a declarat într-o conferință de presă susținută la sediul partidului:

“Trăim o criză guvernamentală, o criză politică, o criză care în momentul acesta cred că nu a mai fost. E greu să discutăm în momentul acesta despre niște lucruri care în această pandemie se întâmplă în defavoarea cetățeanului.

În acest moment nu avem un Ministru al Sănătății, văd că USR-ul nu își mai asumă calitatea de lider al Ministerului Sănătății, mie greu să cred că Primul Ministru va putea stăpâni această pandemie pentru că lăsând la o parte toate celelalte lucruri, să știți că toți suntem oameni, funcția de Premier este o funcție grea.

În momentul acesta toți facem cea mai mare greșeală, căutăm vinovați, căutăm vinovați pentru victimele din tirurile care au fost, căutat vinovați pentru ce sa întâmplat la Spitalul Foișor, căutăm acești vinovați pentru a distrage atenția asupra lucrurilor esențiale.

În acest moment țara noastră nu merge bine, în acest moment suntem îndreptățiți să ne asumăm criticile cetățenilor vizavi de partea guvernamentală, pentru că noi parlamentarii și în special Guvernul nu ne-am făcut datoria față de cetățenii”

N. CIONOIU – Senator PSD CĂLĂRAȘI