28 martie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

DCIM/100MEDIA/DJI_0180.JPG

SPCTAFL – precizări cu privire la desfăşurarea activităţilor în cadrul Bazinului de înot didactic.

Serviciul Public Centrale Termice şi Administrare Fond Locativ (SPCTAFL), în calitate de administrator al Bazinului de înot didactic, în baza regulamentului de funcţionare aprobat prin HCL nr. 89/30.06.2021, vă aduce la cunoştinţă următoarele: În intervalul orar 08:00-16:00 la Bazinul de înot didactic îşi desfăşoară activitatea Clubul Sportiv Şcolar, în baza protocolului de colaborare cu SPCTAFL, aprobat prin HCL nr. 90/30.06.2021.

Programările orare şi grupele de elevi sunt stabilite de CSS Călăraşi în funcţie de programa şcolară sportivă aprobată.

– CSS Călăraşi oferă şedinţe de recuperare fizică şi iniţiere înot, ca program sportiv complementar sau dedicat, pentru toate disciplinele sportive autorizate în cadrul clubului (canotaj, atletism, baseball, înot, etc).

– Copiii şi elevii care nu sunt înscrişi (legitimaţi) la CSS Călăraşi, dar care doresc să urmeze cursuri de iniţiere înot vor achiziţiona abonament de acces la Bazinul de înot didactic de la sediul SPCTAFL şi vor contacta unul din antrenorii de înot autorizaţi.

Condiţiile contractuale pentru serviciile de iniţiere înot se stabilesc între antrenor şi beneficiari. Datele de contact pentru antrenorii de înot se găsesc la sediul SPCTAFL şi la Bazinul de înot didactic.

Programul lor se desfăşoară în funcţie de orarul disponibil şi de programările lunare prioritare.

Adulţii şi copiii, iniţiaţi în înot, îşi pot procura abonamente şi îşi pot desfăşura activitatea de Luni până Vineri, între orele 16:00-20:00 şi Sâmbăta și Duminica, între orele 09:00-21:00, conform programării de la avizierul Bazinului de înot didactic, respectiv pe zile / ore / şedinţe.

Accesul în incinta Bazinului de înot didactic se va face organizat la interval de cca. 1 oră, sub îndrumarea personalului SPCTAFL, fără suprapunerea grupelor.

Programarile se actualizează săptămânal sau lunar în funcţie de contractele încheiate de SPCTAFL şi disponibilităţile orare. Accesul se face pe bază de abonamente pentru copii, elevi, studenţi (100 lei / 12 şedinţe) şi abonamente pentru adulţi ( 200 lei /12 şedinţe).

Valabilitatea abonamentelor este de 3 luni de la emitere.Tariful de închiriere pentru persoane juridice este de 300 lei / oră, în funcţie de disponibilitate.

Activitatea la Bazinul de înot didactic se desfăşoară în condiţiile HG nr.636/09.06.2021 şi HCNSU nr. 44/07.07.2021 privind starea de alertă, respectiv la 70% din capacitate.