29 martie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

Sedinţă extraordinară a Consiliului Local al municipiului Călăraşi, luni 18.10.2021, ora 12:00

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţă extraordinară, luni, 18.10.2021, ora 12:00, care se va desfăşura prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia WhatsApp/zoom/SMS cu următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ pentru obiectivul de investiții „Modernizare strada Mihail Kogălniceanu şi Bulevardul 1 Mai din municipiul Călărași, judeţul Călărași”.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanţare şi a devizului general estimativ pentru obiectivul de investiţii „Modernizare străzi în Cartierul Mircea Vodă, Lot 2, Municipiul Călăraşi”.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ pentru obiectivul de investiții „Modernizare străzi Cartier Măgureni”.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ pentru obiectivul de investiții „Modernizare străzi pe culoarul de tranzitare al municipiului Călărași: strada Sloboziei (DN21), Bulevardul Republicii, strada Eroilor (DN3B), județul Călărași”.
  5. Proiect de hotărâre privind desemnarea peroanelor cu drept de semnătură şi efectuarea operaţiunilor bancare în relaţia cu UniCredit Bank