18 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA PUSE ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTI

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au depus în penitenciar un bărbat în vârstă de 45 de ani, condamnat la închisoare.

La  data de 17 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Secției 6 poliție Rurală Grădiștea au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de instanță, pe numele unui bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Dorobanțu, județul Călărași.

Acesta a fost condamnat la 1 an, 6 luni și 20 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au depus în penitenciar un bărbat condamnat la închisoare.

La  data de 17 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Secției 8 poliție Rurală Tămădău Mare, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de instanță, pe numele unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Sărulești, județul Călărași.

Acesta a fost condamnat la 5 ani, 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și act sexual cu un minor.