30 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

AUTOTURISM DE LUX CĂUTAT DE AUTORITĂȚILE DIN NORVEGIA, DESCOPERIT DE POLIȚIȘTI DE FRONTIERĂ CONSTĂNȚENI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au descoperit un autoturism căutat de către autoritățile din Norvegia, care era în posesia unui cetăţean român.

În data de 23.04.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au desfășurat, în baza unor informații, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, pe raza localităţii Dulceşti judeţul Constanţa. În urma acțiunii, a fost descoperit un autoturism de lux marca BMW M6, aflat în posesia unui cetăţean român, în vârstă de 42 ani, cu domiciliul în judeţul Constanţa. 

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind semnalat furat, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 350.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.