13 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

PANTOFI TIP SPORT, SUSCEPTIBILI A FI CONTRAFĂCUȚI DESCOPERIȚI ÎN CALA UNUI AUTOCAR LA P.T.F GIURGIU

Polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit în cala unui autocar mai multe perechi de încălțăminte tip sport, care erau inscripționate cu numele unor firme consacrate și care prezentau suspiciuni de contrafacere. Bunurile aparțineau unui cetățean turc, în vârstă de 40 de ani, pasager al autocarului.

În cursul acestei nopți, în jurul orei 01.30, polițiștii de frontieră giurgiuveni au efectuat, pe sensul de intrare în țară, controlul specific asupra unui autocar, care transporta persoane în regim internațional, pe ruta Turcia – România.

Cu această ocazie, printre bagajele pasagerilor, polițiștii au descoperit mai mulți saci din plastic de culoare neagră, care conţineau 99 de perechi de pantofi tip sport. Toate aceste bunuri erau inscripționate cu însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, s-a stabilit faptul că produsele respective aparțineau unui cetățean turc, în vârstă de 40 de ani, pasager al autocarului.

Bunurile, în valoare de aproximativ 30.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, față de cetățeanul turc, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet.