29 martie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

SĂRBĂTOAREA PAȘTELUI, ÎN SIGURANȚĂ

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a fost la datorie, pe toată perioada minivacanței de Paște, astfel încât întreaga comunitate să petreacă în liniște și siguranță sărbătoarea Învierii Domnului.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au intervenit la peste 300 de evenimente sesizate prin 112, au constatat 94 de infracțiuni și au aplicat 310 sancțiuni contravenționale.

În perioada 22 – 25 aprilie a.c., peste 400 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, polițiștii au efectuat 26 de acțiuni punctuale, intervenind la 319 evenimente sesizate de cetățeni sau constatate direct de polițiștii aflați în teren.

În urma acțiunilor desfășurate, polițiștii au constatat 94 de infracțiuni, fiind prinse în flagrant 11 persoane, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 4 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 310 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 140.000 de lei.

Ca măsuri complementare, au fost reținute 22 permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare.