25 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU CONDUCERE FĂRĂ PERMIS, FURT ÎN SCOP DE FOLOSINȚĂ ȘI CONDUCERE A UNUI VEHICUL SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI SAU A ALTOR SUBSTANȚE

La data de 05 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au oprit pentru control pe strada Nicolae Titulescu, un autoturism condus de un tânăr, de 19 ani, din municipiul Călărași.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar acesta a luat cheile autoturismului fără acordul proprietarului.

De asemenea, întrucât manifesta un comportament agitat a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la substanța THC-5 (cannabis).

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Ulterior, față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.