29 martie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

PRIMARUL MUNICIPIULUI CĂLĂRAȘI PREZENT LA FORUMUL INTERNAȚIONAL RIZ

Primarul Municipiului Călărași a fost prezent la Forumul Internaţional RIZ, organizat în perioada 11-13 mai 2022, care a avut loc la Slănic Moldova pentru a susţine interesele Călăraşiului şi pentru a identifica noi parteneri şi proiecte de dezvoltare pentru comunitatea noastră împreună cu reprezentanţii ambasadelor, respectiv ai ministerelor de resort din Germania, Belgia, Rep. Moldova, India, Nigeria, Kazahstan, Palestina şi Iran.

Discuţiile purtate până acum au vizat prezentarea programelor de dezvoltare, identificarea cooperărilorbilaterale în domeniul investiţiilor pe domenii precum agricultura, industria, turismul.

Am lansat invitaţia tuturor de a vizita municipiul Călăraşi, avem şi 3 confirmări în acest sens, şi cel mai probabil la începutul lunii viitoare să putem organiza primele întâlniri la care vor participa reprezentanţi ai mediului de afaceri călărăşean.

Printr-un dialog deschis, constructiv, sunt convins că se pot identifica oportunităţi de afaceri în domeniile mai sus – amintite.

Primarul Municipiului Călărași Marius Dulce