9 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

POMPIERII MILITARI CĂLĂRĂȘENI SUNT ALĂTURI DE CEI MICI DE ZIUA LOR

Pe 1 iunie, de ziua copiilor, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Ştirbei al judeţului Călăraşi își vor prezenta unele dintre cele mai noi autospeciale și echipamente de intervenție din dotare.

Activitatea pompierilor militari dedicată exclusiv, de această dată, copiilor din Călărași şi Olteniţa, se va desfășura în intervalul orar 10.00 – 13.00.

Copiii vor avea ocazia să asculte explicaţiile pompierilor în ceea ce priveşte activitatea de zi cu zi a salvatorilor și pregătirea pentru intervenţie, vor putea să facă multe fotografii şi clipuri video cu pompierii militari și cu autospecialele lor, vor putea folosi pistoalele de înaltă presiune și vor avea parte, desigur și de multe alte alte surprize.

Pompierii militari au răspuns pozitiv solicitărilor venite din partea Primăriei Municipiului Călărași și a Primăriei Olteniţa, şi promit copiilor o zi de neuitat.

Toate subunităţile I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi vor desfăşura activităţi de prezentare a tehnicii de intervenţie şi își vor deschide porţile pentru cei mici în data de 1 Iunie.

Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Știrbei” al județului CălărașiPlt. adj. şef Tătăranu Ştefan-Ovidiu