2 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

ANOFM ORGANIZEAZĂ BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚIA

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc la nivel național, în data de 14 octombrie 2022, fiind organizată de agențiile județene pentru ocuparea forței de muncă și Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București.

Evenimentul are drept scop facilitarea accesului absolvenților la posturile disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

De asemenea, pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Locațiile de desfășurare a bursei atât în București, cât și în țară, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de angajatori, precum și alte detalii, vor fi anunțate în timp util.

Recomandăm persoanelor interesate să urmărească site-ul (www.anofm.ro) și pagina de facebook (https://www.facebook.com/fiiinformat/) ale Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Angajatorii care doresc să participe la acest eveniment, sunt așteptați să contacteze agențiile pentru ocuparea forței de muncă pentru a anunța locurile de muncă vacante disponibile.

Datele de contact pot fi vizualizate la secțiunea CONTACT de pe site-ul ANOFM: https://www.anofm.ro/index.html?agentie=&categ=7&subcateg=2