2 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

CĂLĂRAȘI: REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU FOLOSIREA UNOR MINORI ÎN SCOP DE CERȘETORIE

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au reținut un bărbat pentru folosirea unor minori în scop de cerșetorie.

În perioada iulie – noiembrie a.c., la diferite intervale de timp, o femeie, în vârstă de 25 de ani, cu ajutorul concubinului său, în vârstă de 29 de ani, folosindu-se de 3 minori, în vârstă de 5 ani, 2 ani și 1 an, au practicat cerșetoria în diferite locații din municipiul Călărași.

La data de 01 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică, împreună cu reprezentanți din cadrul D.G.A.S.P.C. Călărași, au desfășurat o acțiune, ocazie cu care, într-o garsonieră din municipiul Călărași, au fost identificați femeia și concubinul acesteia, precum și copiii lor minori, în număr de patru.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

De asemenea, urmează a se proceda la sesizarea D.G.A.S.P.C. Călărași cu privire la dispunerea măsurilor de protecție a minorilor într-un centru social specializat.