29 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

CĂLĂRAȘI: ACCIDENT RUTIER CU 5 VICTIME ÎN LOCALITATEA DRAGOȘ VODĂ

Pe DN 3A în localitatea Dragoș Vodă a avut loc un accident rutier între două autovehicule.

În accident au fost implicate un autoturism înmatriculat în Călărași, în care se aflau 4 persoane (2 copii și 2 adulți) și un utilaj agricol (tractor), în care se afla doar conducătorul utilajului.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare din cadrul Secției Dragalina, trei ambulanțe SAJ Călărași și autospeciala ATPVM (autospecială transport personal şi victime multiple) de la Detaşamentul de pompieri Călăraşi.

La sosirea echipajelor de intervenţie nu au fost identificate persoane încarcerate în cele două vehicule, însă fiecare dintre acestea prezentau traumatisme ușoare și aveau nevoie de îngrijiri.

Autospeciala de transport persoane și victime multiple a preluat și transportat la spitalul din Călărași conducătorii celor două autovehicule implicate în accident, iar celelalte trei persoane, doi copii și un adult au primit îngrijiri și au fost transportate la unități spitalicești de ambulanțele Serviciului Județean de Ambulanță.

Traficul pe respectivul tronson de drum a fost blocat pentru aproximativ o oră din cauza tractorului răsturnat pe o parte.

Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi Plutonier adjutant şef Tătăranu Ştefan-Ovidiu