20 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

CĂLĂRĂȘEANUL MIHAI PALAGHIA A OBȚINUT TITLUL DE CAMPION NAȚIONAL LA LUPTE LIBERE

În perioada 25 – 27 Noiembrie 2022, pompierul călărăşean, care este legitimat la Clubul Sportiv Municipal Călăraşi, Secţia Lupte Libere, a participat la faza finală a Campionatului Naţional Individual de Seniori – Lupte Libere, compeţiţie care s-a desfăşurat în municipiul Reşiţa, judeţul Caraş Severin.

Pompierul Mihai Palaghia este multiplu campion naţional iar în timpul celor 11 ani de când practică acest sport s-a remarcat ca un sportiv disciplinat, ambiţios, căruia îi place să persevereze şi să atingă noi ţinte.

La Secţia de Lupte Libere Călăraşi este antrenat de Hogea Dragoş, dezvoltând în timp o relaţie profesională solidă, bazată pe încredere, care a dus la rezultate dintre cele mai bune.

Mihai Palaghia are 25 de ani şi de 6 luni este pompier militar, în primăvara acestui an promovănd un examen prin care a dobândit calitatea de soldat gradat profesionist.

După perioada de instruire a fost încadrat la Detaşamentul de pompieri Călăraşi, unde s-a integrat bine în echipa salvatorilor, având deja la activ câteva intervenţii mai dificile care l-au obişnuit cu munca de pompier, cu disciplina militară şi spiritul de echipă.

Într-o scurtă discuţie avută recent, spunea că este foarte încântat de ceea ce a devenit, că este mândru să facă parte din echipa pompierilor călărăşeni şi că nu vrea să se oprească aici, visul lui ar fi acela, ca într-un viitor apropiat, să promoveze un alt examen, prin care să devină subofiţer.