29 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

CĂLĂRAȘI: CEA DE-A VI-A EDIȚIE, „MOȘ NICOLAE VINE LA COPIII CARE NU AU GHETUȚE”

Consiliul Județean Călărași împreună cu instituțiile deconcentrate și consilieri județeni, au organizat în foaierul Consiliului Județean Călărași, de Sfântul Nicolae, cea de-a -VI-a ediție a acțiunii „Moș Nicolae vine la copiii care nu au ghetuțe!”

70 de copii din întreg județul Călărași, au primit cadouri de la Moș Nicolae pentru a se bucura de sărbătorile de iarnă.

Fiecare instituție subordonată Consiliului Județean Călărași sau oamenii care au dorit să ajute un copil din județ, și-au dat mâna pentru a le aduce un zâmbet copiilor cu mai puține posibilități materiale, în prag de sărbători

Am vazut copii, astăzi, mai fericiți, chiar dacă au multe necazuri. Dumnezeu lucrează prin oameni, noi suntem astăzi acei oameni, care facem bucurii și vom face în continuare. Cred că pentru toți călărășenii trebuie să vină Moșul, să ne bucure pe toți.

Vin sărbătorile de iarnă. Sărbători fericite și la mulți ani tuturor!”

Vasile Iliuță președintele Consiliului Județean Călărași

“‘Moș Nicolae vine și la cei care nu au ghetuțe!’ În fiecare an, în foaierul Consiliului Județean Călărași, ne întâlnim cu toții pentru a da o porție de bucurie copiilor din județ care sunt mai puțin norocoși. Știți deja regulamentul pe care îl folosim de fiecare dată și anume fiecare instituție, fiecare om, îmbracă un copil. Acest gest îl vom păstra în fiecare an.” 

Marinela Voivozeanu, managerul Bibliotecii Județene