19 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DIN CĂLĂRAȘI A PRIMIT VIZITA MOȘULUI

Moș Crăciun a sosit la Spitalului Județean de Urgență din Călărași unde a împărțit cadouri copiilor cadrelor medicale din spital.

Moșul a stat de vorbă cu fiecare în parte, si-a notat dorințele fiecăruia cu ce își dorește să găsească sub bradul de crăciun, urmând să se întoarcă pentru a lăsa cadourile.

Moșul nu i-a uitat nici pe copii internați în spital pentru tratament. Și-a trimis ajutoarele pentru a împărți cadouri fiecărui copil aflat la tratament..

“Ne-am gândit ca în această perioadă, tot ce înseamnă subordonatele Consiliului Județean Călărași si de ce nu să spunem faptul că și Spitalul Județean de Urgență Călărași se afla în subordinea Consiliului Județean Călărași, în această perioadă ne gândim la copiii și părinții care lucrează pentru județul Călărași, fac referire la asistente, infirmiere, brancardieri. Copiii astăzi se bucură de cadouri oferite din partea moșului care a venit cu ajutorul Consiliului Județean Călărași și cu ajutorul administratorului public Călărași” 

Vasile Iliuță președintele Consiliului Județean Călărași.

În cadrul acestui eveniment au fost oferite diplome de apreciere din partea conducerii instituției sanitare și a Consiliului Județean tuturor persoanele care în ultima perioadă au susținut Spitalul Județean de Urgență.