29 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

CĂMINUL SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL DIN CĂLĂRAȘI PREMIAT LA CONCURSUL „EXEMPLE DE BUNE PRACTICI ÎN SERVICIILE SOCIALE ADRESATE PERSOANELOR VÂRSTNICE”

În perioada 01 -31 octombrie 2022 Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a organizat concursul dedicat furnizorilor publici și privați de servicii sociale din România, în contextul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

Concursul „EXEMPLE DE BUNE PRACTICI ÎN SERVICIILE SOCIALE ADRESATE PERSOANELOR VÂRSTNICE” s-a adresat furnizorilor de servicii sociale publici si privați care au înființat și dezvoltat servicii sociale adresate persoanelor vârstnice îmbunătățind calitatea vieții persoanelor beneficiare.

În data de 14.12.2022, Căminul pentru persoane vârstnice Sfântul Antim Ivireanul din Călărași a fost premiat, fiind declarat câștigător în cadrul concursului, pentru oferirea de servicii sociale ca modele de bune practici.

Județul Călărași a fost reprezentat de către Claudia Stanca – Director executiv al Direcției de Asistență socială, din subordinea Primăriei municipiului Călărași, Ilinca Enescu – Director al Căminului pentru persoane vârstnice Sfântul Antim Ivireanul Călărași, Adriana Radu – asistent sef și Marcela Dumbazu – asistent social.

Căminul Sf Antim Ivireanul a fost desemnat câștigător alături de alte 140 astfel de instituții publice și private, dintr-un număr de 1 258 de cămine pentru persoane vârstnice, cantine sociale, servicii de îngrijire la domiciliu, centre rezidențiale persoane fără adăpost.