11 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI PENTRU TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE, LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE ȘI DISTRUGERE

Polițiștii  călărăseni cercetează, în stare de reținere, șase bărbați pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere.

La data de 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că este un scandal în comuna Sărulești, județul Călărași.

În fapt, pe fondul unui conflict interfamiliar, mai mulți bărbați au agresat 3 persoane și au provocat distrugeri la două autoturisme.

Imediat, pentru restabilirea ordinii și liniștii publice, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Tămădău Mare, Poliției Orașului Fundulea, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

Ca urmare a probatoriului administrat, 6 bărbați, cu vârste între 19 și 45 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere.