10 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

CĂLĂRAȘIUL Î-ȘI PREMIAZA VALORILE

Primăria Municipiului Călărași, prin primarul Marius Dulce a premiat oamenii valoroși care au performat, obţinând rezultate notabile acolo unde-şi desfăşoară activitatea.

  Cu o mică parte dintre ei am avut onoarea să mă întâlnesc şi într-un cadru ceremonios i-am felicitat pentru tot ce au realizat până acum în plan profesional. Am fost extrem de încântat să le înmânez, în numele dumneavoastră, câte o Diplomă de Excelenţă în semn de înaltă apreciere pentru întreaga activitate desfăşurată în slujba comunităţii locale, doamnelor şi domnilor:

* Dorina Petcu – Director Şcoala Specială Nr. 1 Călăraşi. Un manager cu rezultate deosebite care a reuşit să transforme unitatea şcolară pe care o conduce într-un loc cald, primitor, plin de speranţă atât pentru copiii cu probleme cât şi pentru părinţii acestora.

* Părintele paroh Alin Alexandru Badea – Biserica Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul. Un om special, înzestrat cu mult har care reuşeşte de fiecare dată să fie aproape de oameni nu doar cu vorba ci şi cu fapta.

* Nelu Başfalion – Preşedinte ACS Fortus Călăraşi, omul harnic şi inimos, de numele căruia se leagă existenţa culturismului aici la Călăraşi, sport cu rezultate bune şi foarte bune în plan naţional.

* Dumitru Şerban – Doctor veterinar, un profesionist desăvârşit, cu foarte multă experienţă dobândită în zeci de ani de muncă asiduuă depusă.

  Le urez şi pe această cale în primul rând multă sănătate, să aibă spor în tot ceea ce întreprind. Avem în continuare nevoie de energia lor, de dorinţa de a face bine acestei comunităţi din care facem cu toţii parte. Le mulţumesc pentru tot ce au creat!

  Nu în ultimul rând, vreau să-i mulţumesc colegului şi prietenului meu, George Stoian, consilier local şi totodată director al LTME pentru sprijinul oferit în promovarea acestei idei.

 Călăraşiul are oameni valoroşi!

Marius DULCE – primarul Municipiului Călărași