29 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

REȚINUTĂ DE POLIȚIȘTI PENTRU FURT CALIFICAT ȘI EFECTUAREA DE OPERAȚIUNI FINANCIARE ÎN MOD FRAUDULOS

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați prin plângere de către o femeie, din comuna Sărulești, județul Călărași, cu privire la faptul că în perioada iunie-septembrie 2022, autori necunoscuți au pătruns în locuința sa, de unde au sustras o sumă de bani și un card bancar.

Cercetările desfășurate de polițiști au condus la identificarea autoarei, aceasta fiind o femeie, de 27 de ani, din comuna Sărulești, județul Călărași,

   În fapt, în luna iulie 2022, femeia profitând de absența îndelungată a persoanei vătămate, a pătruns prin efracție în locuința sa, de unde a sustras suma de 19.000 de lei și un card bancar.

  În perioada 14.07 – 12.09.2022, a efectuat plăți POS la diferiți comercianți, precum și mai multe retrageri de numerar, cauzând un prejudiciu de 22.000 lei.

La data de 22 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au efectuat o percheziție domiciliară și au pus în executare un mandat de aducere, persoana în cauză fiind condusă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.           

În cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, femeia fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară, în vederea aplicării unei măsuri preventive.