7 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

DIRECȚIA COMUNITARĂ DE EVIDENȚĂ A PERSOANELOR DIN JUDEȚUL CĂLĂRAȘI ARE UN SEDIU NOU

Începând din 2 martie a.c, Direcția Comunitară de Evidență a Persoanelor a județului Călărași își desfăsoara activitatea într-un sediu modern, care se află situat în fosta Unitate Militară, din strada Independenței.

Lucrările de restaurare au început în primăvara anului 2022 și au fost finalizate în luna februarie 2023. Valoarea investiției a fost de 3 milioane de lei și a fost finanțată din bugetul propriu al Consiliului Județean Călărași.

La inaugurare noului sediu, au luat parte președintele Consiliului Județean Călărași Vasile Iliuță, vicepreședinții, Ion Samoilă și Mihăiță Beștea, administratorul public al Județului Călărași, Bogdan Mihai, directorii instituțiilor deconcentrate ale Consiliului Județean, dar și directorii din direcțiile comunitare de evidență a persoanelor din județele Călărași, Mihai Miu, din Teleorman, Constanța și din Sectorul 3 București, dar și șeful Direcției Generale pentru Evidența Persoanelor din Ministerul Afacerilor Interne.

“Astăzi, ne aflăm în fosta Unitate Militară a județului Călărași și inaugurăm sediul Direcției Comunitare de Evidență a Persoanelor Județului Călărași.

Se relochează sediul de la Poliția Județeană în cadrul Unității Militare, unde avem aici mai multe investiții și cred că ar trebui să îl numim un complex administrativ. Sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului se va muta aici și vor fi relocați cel puțin 200 de angajați ai instituției.

Investiția cu noul sediu al Direcției Comunitare de Evidență a Persoanelor a costat 3 milioane de lei. Suntem mândri că am putut să o facem cu surse proprii”

Vasile ILIUȚĂ – președinte Consiliul Județean Călărași