2 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

REPREZENTANȚII CONSILIULUI JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI ÎN VIZITĂ DE LUCRU ÎN ARMENIA

Vicepreședintele Consiliului Județean Călărași Mihăiță Beștea și managerul public Marius Fulga au încheiat vizita în Armenia, în calitate de reprezentanți ai județului Călărași.

Această deplasare a avut ca prim scop cunoașterea aprofundată a Centrului TUMO , unul dintre cele mai inovatoare sisteme de educație extrașcolară, născut în Erevan – Armenia și dezvoltat rapid în cele mai mari capitale ale lumii.

TUMO nu este doar un proiect sau o școală, este un concept inovativ despre libertatea, creativitatea și puterea de decizie a tinerilor. Acest Centru pentru tehnologii creative are puterea de a revoluționa sistemul educativ printr-un sistem simplu bazat pe puterea de autoînvațare a tinerilor, iar mai apoi prin grupuri de lucru și laboratoare în care sunt asistați de specialiști.

„Sprijiniți de Excelența sa domnul Sergey Minasyan – Ambasadorul Republicii Armenia în România, am efectuat o vizită de curtoazie la Consiliul Regional Shirak unde am discutat cu guvernatorul adjunct al provinciei despre asemănările și modurile în care se pot completa activitățile Regiunilor noastre în vederea dezvoltării unor colaborări atât în plan administrativ, cât mai ales al mediului de afaceri. Mulțumim pe această cale Excelenței sale domnului Sergey Minasyan – Ambasadorul Republicii Armenia în România”

Mihăiță Beștea – vicepreședinte Consiliul Județean Călărași