4 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

PRIMA ZI PE URMELE PE URMELE IEPURAȘULUI DE PAȘTE

Din data de 08 aprilie 2023 se pleacă pe urmele Iepurașului de Paște cu o serie de activități tematice, cu premii și distracție, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Consiliul Județean Călărași, prin Centrul Județean de Cultură și Creație, Biblioteca Județeană și Muzeul Dunării de Jos și partener în proiect – DGASPC Călărași vă invită la cele mai atractive ateliere și concursuri de Paște.

„Am organizat acest eveniment pentru călărășeni. Aici pot găsi activități de artă și creație pentru copii, activități distractive, menite să dezvolte creativitatea, încrederea, perseverența și răbdarea copiilor. În ateliere copiii pot realiza ornamente specifice Sărbătorilor Pascale, prin cele mai inedite și distractive tehnici creative! O serie de ateliere independente, în cadrul cărora copiii se pot juca și realiza cele mai frumoase decorațiuni, decorarea de ouă, desene cu nisip colorat, modelaj din lut, grafică cu creionele 3D vânătoarea de ouă și multe alte surprize.”

Vasile ILIUȚĂ – președintele Consiliului Județean Călărași

Tot astăzi se desfășoară în aceeași locație și Târgul de adopție al câinilor fără stăpân, organizat de Serviciul Public pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân din cadrul Primăriei municipiului Călărași.