24 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

ACCIDENT RUTIER SOLDAT CU DECESUL UNEI PERSOANE

Grav accident rutier pe DN 3B, în localitatea Gâldău, soldat cu decesul unui bărbat, după ce a fost lovit de o motocicletă pe care se aflau două persoane.

Un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de intervenţie Borcea a fost solicitat astăzi, marți 02 mai a.c, în jurul orei 15.05, să intervină pe raza localității Gâldău, la un accident rutier grav, soldat cu decesul unui pieton, bărbat, în vârstă de aproximativ 60 de ani.

La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD, bărbatul accidentat prezenta leziuni severe, incompatibile cu viața.

La evenimentul rutier s-a deplasat, de asemenea, și o autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță.

Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru persoana lovită de motocicletă.

Potrivit datelor deținute la acest moment:

  • Bărbatul pieton în vârstă de aproximativ 60 de ani a decedat decedat;
  • femeie în vârstă de 25 de ani, pasager mootociletă, suspiciune fractură membru superior stâng, escoriatii, preluată de Smurd și transportată la UPU Călărași ;
  • bărbat în vârstă de 26 de ani, conducător motocicletă, prezenta escoriații piramida nazală, preluat de SAJ și transportat la UPU Călărași.

Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs teribilul accident, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

Purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Știrbei al județului Călărași Plutonier adjutant șef TătăranuȘtefan-Ovidiu