19 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

ACCIDENT RUTIER ÎN LOCALITATEA GĂDIȘTEA

Accident rutier produs pe DN 31, în localitatea Grădiştea, în care au fost implicate două autovehicule: un tractor şi un autoturism.

Joi 18 mai a.c, un bărbat, în vârstă de 51 de ani, a condus un tractor pe o stradă din comuna Grădiștea, iar la intersecția cu DN 31 nu a respectat semnificația indicatorului oprire, încercând să pătrundă pe drumul prioritar a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără, de 20 de ani.

La sosirea echipajelor de intervenţie, a fost identificată o singură victimă (conducător al autoturismului), de sex feminin, în vârstă de 20 de ani, care prezenta atac de panică, dureri la nivelul membrului superior drept şi excoriaţii la nivelul antebraţului drept.

Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale tinerei și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului județean Călăraşi.

Pompierii militari au deconectat bornele acumulatorilor celor două autovehicule implicate în evenimentul rutier și au luat toate măsurile pentru prevenirea producerii altor situaţii de urgenţă la locul accidentului.

Conducătorul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis.