10 iunie 2023

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

REȚINUȚI PENTRU FURT CALIFICAT, FUGĂ DE LA LOCUL ACCIDENTULUI ȘI CONDUCERE A UNUI VEHICUL FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE

La data de 24 mai a.c, în jurul orei 00:57, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în municipiul Călărași a avut loc un accident rutier. 

În fapt, organele de poliție au fost sesizate referitor la aspectul că o persoană necunoscută ar fi condus un autoturism pe strada Prelungirea București, iar la intersecția cu strada Ciocârliei, nu ar fi acordat prioritate de dreapta, intrând în coliziune cu un motociclist.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a șoferului de motocicletă, în vârstă de 17 ani, care a fost transportat la spital.

De asemenea, conducătorul auto și-a continuat deplasarea, intrând în coliziune cu un gard al unui imobil, ulterior, părăsind locul accidentului.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, a fost identificat conducătorul auto, precum și pasagerul, aceștia fiind doi bărbați, în vârstă de 25, respectiv 23 de ani, ambii din comuna Ștefan cel Mare, județul Călărași.

Totodată, polițiștii au identificat în interiorul autoturismului mai multe bunuri sustrase din șantierul unei societăți comerciale, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că șoferul autovehiculului nu deține permis de conducere.

Față de cei doi a fost dispusă măsura reținerii pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, fugă de la locul accidentului și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.