20 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI SĂRBĂTORITĂ LA CĂLĂRAȘI

Primăria Municipiului Călărași și Consiliul Local au pregătit în Parcul Dumbrava, începând cu ora 09:30, „Carnavalul personajelor de poveste”.o petrecere pentru copii, de Ziua Internațională a Copilului.

Cu această ocazie grădina Zoo Calarasi si-a așteptat vizitatorii cu baloane, personaje de poveste, jocuri, fotografii la minut, iar hipopotamul Cooper a primit un mare tort de fructe la împlinirea vârstei de 41 de ani.

“Serviciul Public pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân Călărași” a organizat un târg de adopții, unde câțiva dintre patrupezii disponibili pentru adopție au putut fi luați spre adopție de iubitorii de animale.

La eveniment au fost prezenți Jandarmeria, Poliția, Pompierii care au pus la dispoziția copiilor echipamentele din dotare, explicându-le totodată cum pot fi folosite în intervenții.

A fost o zi a veseliei, a jocurilor, a distracție și a surprizelor în care copiii au fost invitați să se distreze, să cânte, să danseze și să se joace costmați în diferite personaje alături de animatori și coordonatori care au creat o atmosferă de sărbătoare.

Primăria a pregatit și surprize dulci de la înghețată, prăjituri, brățări luminoase și baloane personalizate, care au fost oferite tuturor participanților la standurile organizate în perimetrul evenimentului.

Cea mai mare surpriză a fost cea de final, unde toți participanți au luat parte la o “baie” de spumă