9 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

CONSILIUL JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI PREZENT LA ÎNTÂLNIREA CU MUNISTRUL ADRIAN VEȘTEA

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, însoțit de primarii județului Călărași, de vicepreședinții Consiliului Județean, de administratorul public al județului și de colegi din Direcția de Dezvoltare Regională și Relații Externe, a participat la întâlnirea cu ministrul Adrian Veștea pentru a discuta aspecte legate de problemele UAT-urilor, probleme cronice care așteaptă rezolvare, atât pe finanțarea din partea CNI, cât și pe PNRR sau PNI Anghel Saligny.

„Sunt cât se poate de aplicat asupra acestor probleme de dezvoltare, implicându-mă personal pentru a atrage investiții și finanțare în județul Călărași. Ușa biroului meu este întotdeauna deschisă primarilor din județ, indiferent de culoarea politică. Mă bucur că am rezonat cu domnul ministru Veștea, mai ales că dumnealui cunoaște problemele UAT-urilor de la firul ierbii, venind cu experiența acumulată din administrație, din poziția de președinte de consiliu județean, și am primit promisiunea că va fi mai aproape de județul Călărași.

L-am condus pe domnul ministru Veștea în două puncte importante unde sunt concentrate investiții masive, Palatul Administrativ și Spitalul Județean, pentru a vedea stadiul avansat al lucrărilor și, mai ales, calitatea ireproșabilă a acestor lucrări, pentru că ne-am propus să facem lucruri durabile, refăcând monumentele istorice simbol ale județului și dezvoltând sistemul medical județean”

președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță