12 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

CERCETAT DE POLIȚIȘTI PENTRU PĂRĂSIREA LOCULUI ACCIDENTULUI

La data de 23 iulie a.c., ora 20:35, un tânăr, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DJ 301, pe sensul de deplasare Gălbinași – Fundeni, a schimbat direcția de mers către stânga, fără a semnaliza intenția și fără a se asigura corespunzător, moment în care a fost surprins și accidentat de un autoturism care se deplasa în spatele acestuia.

În urma coliziunii a suferit vătămări corporale, dar i-a spus conducătorului auto că nu a pățit nimic, continuându-și deplasarea către locuința bunicii.

De asemenea, conducătorul autovehiculului implicat în eveniment și-a continuat deplasarea.

După câteva minute, tânărul a relatat bunicii cele întâmplate, iar aceasta a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță, tânărul fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cu ocazia audierii, victima a relatat faptul că autovehiculul implicat in eveniment este negru, fără a reține numărul de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate de către polițișți, la data de 08 august a.c., conducătorul auto a fost identificat, acesta fiind un bărbat, de 31 de ani, din Gălbinași, județul Călărași.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de părăsirea locului accidentului.