3 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

AU MAI RĂMAS 3 ZILE PENTRU ÎNSCRIEREA LA ȘCOLILE DE AGENȚI DE POLIȚIE

Până pe 5 noiembrie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călărași organizează recrutarea și selecția candidaţilor pentru admiterea în cadrul unităţilor de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea octombrie 2023 – februarie 2024.

Înscrierea candidaților se realizează exclusiv online, în perioada 18 octombrie – 5 noiembrie 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, la adresa de e-mail resurseumane@cl.politiaromana.ro .

Cererea-tip de înscriere (Anexa nr.1), precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar (Anexa nr. 2) de către Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, se completează de către candidați în mod lizibil, cu majuscule, se semneaza si se transmite exclusiv in format electronic (scanată în format pdf) la adresa de e-mail resurseumane@cl.politiaromana.ro .

Despre condițiile de recrutare, documentele pe care trebuie să le conțină dosarul, evaluarea performanței fizice, proba de verificare a cunoștințelor și despre alte neclarități privitoare la admiterea în școlile de agenți de poliție, găsești pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călărași, la secțiunea Carieră – Admitere 2023 – Anunț concurs admitere școli posliceale de ordine publică M.A.I. sesiunea octombrie 2023 – februarie 2024, link-ul: I.P.J. CĂLĂRAȘI – Anunț admitere în unitățile de învățământ postliceal ale MAI, sesiunea octombrie 2023-februarie 2024 (politiaromana.ro)