7 mai 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

AMPLĂ ACȚIUNE DE PLANTARE ÎN JUDEȚUL CĂLĂRAȘI

La invitația primarului comunei Frăsinet Alin-Daniel Ploeșteanu, sprijinit în acest demers de primarii Iulian Iacomi primarul orașului Lehliu Gară și Ion Iacomi primarul comunei Dor Mărunt, cu implicarea Asociației Act for Tomorrow și a peste 2 000 de voluntari, în localitatea Frăsinet din județul Călărași a avut loc unul dintre cele mai ambițioase proiecte de plantare de copaci din județul Călărași.

Președintele Consiuliului Județean Vasile Iliuță împreună cu Mihai Bogdan administratorul public al județului s-au alăturat acestei inițiative unde peste 2 000 de voluntari au plantat 50 000 de puieți pe o suprafață de 10 de hectare.

Aceasta este ideea pentru care am pornit astăzi spre Frăsinet, împreună cu administratorul public al județului, Bogdan Mihai.

Angajamentul nostru va fi răsplătit prin faptul că acești copaci vor fi capabili să combată eficient poluarea aerului și vor aduce o îmbunătățire a terenului agricol din apropiere.

Salut această inițiativă admirabilă și îmi doresc să realizăm, în tot județul, astfel de oaze verzi ale vieții!

Vasile Iliuță – Președinte Consiliul Județean Călărași

La acest eveniment au mai participat cadre ale Ministerului de Interne, Ministerului Apărări Naționale, dar și cetățeni iubitori de natură și de fapte bune.