29 aprilie 2024

mediaonlinecl.ro

Stiri online Calarasi

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CĂLĂRAȘI A DEMARAT CAMPANIA “PENTRU UN AER MAI CURAT ȘI O VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ”

Primăria Municipiului Călărași împreună cu Sofidel Romania au lansat, la Călărași campania “Pentru un aer mai curat și o viață sănătoasă”, în cadrul căreia vor fi plantați, în perioada următoare, peste 600 de puieți de arbori și arbuști ornamentali.

Acțiunea a demarat în Parcul Dumbrava, acolo unde și cu sprijinul unui grup de elevi de la Liceul Teoretic Mihai Eminescu s-au plantat în jur de 70 de pomi, tot atâtea șanse la o lume mai curată.

Această acțiunea a demarat în Parcul Dumbrava, acolo unde și cu sprijinul unui grup de elevi de la Liceul Teoretic Mihai Eminescu s-au plantat în jur de 70 de pomi.

Astăzi, cu ajutorul, Sofidel, începem plantarea a 610 arbori și arbuști, pentru că avem nevoie și încă o dată, mulțumesc copiilor, pentru că sunt prezenți astăzi alături de noi. Mulțumesc Sofidel Călărași pentru că s-a implicat și se implică în viața comunității noastre și sperăm să nu fie ultima acțiune pe care o avem. Avem promisiunea că, în viitor, vor fi prezenți în viața comunității și pe această cale, încă o dată, mulțumesc tuturor celor implicați, pentru că am avut nevoie de ajutorul celor de la Spații Verzi, care sunt alături de noi și au fost tot timpul, pentru că am avut foarte multe de făcut după furtuna pe care am avut-o la Călărași

MARIUS DULCE – PRIMAR MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI